O nama

mladi ub

„Ub OK“ je nestranačko, nevladino i nepofitno udruženje građana. Cilj naše organizacije je podsticanje mladih da uzmu učešće u procesu odlučivanja na svim nivoima, razvijanje političke kulture kod mladih i priprema mladih za učešće u razvoju modernog društva, pomoć mladima da spoznaju i iskoriste svoje potencijale i samostalno kreiraju svoju budućnost, kao i promovisanje mobilnosti kod mladih ljudi.

Jedan od osnovnih ciljeva angažovanja članova „Ub OK“-a  je nastojanje da se ojača građansko društvo i ostvari što bolja saradnja između građanskog društva, političkih partija i institucija, široko prihvaćena saradnja kao valjano uravnotežena jednačina, kako bi se stvorio transparentniji sistem vlasti sa što većim učešćem građana. Naša želja je da kroz različite projekte, vezane za različite društvene oblasti, ostvarimo naše ciljeve.

Našu organizaciju čini tim mladih koji su iskustva stečena angažovanjem u NVO sektoru, kroz članstvo i rad u raznim nevladinim organizacijama, rešili da usmerimo ka promovisanju aktivizma mladih, kao i oblika aktivne društvene participacije i uvećanja vidljivosti mladih u društvenim sredinama.

Članstvo u drugim organizacijama:

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s